Legal problems in the arctic regions - Utriainen, Terttu; Foley, Richard; Roiko, Leena; Pohjoismaisen oikeuden instituutti; Lakimiesliiton kustannus (Juridica Lapponica, ISSN 0783-4144, 1990)
Abstracts.
Keywords: geopolitiikka; arktinen alue; turvallisuuspolitiikka; asevarustelu; lentoliikenne; pohjoisnapa; ilmatila; merioikeus; ympäristönsuojelu; ympäristöoikeus; ympäristön tila; kansainvälinen oikeus; geopolitik; arktiska regionen; säkerhetspolitik; militär upprustning; flygtrafik; nordpolen; luftrum; sjörätt; miljöskydd; miljörätt; miljöns tillstånd; internationell rätt; arktiset alueet; meriensuojelu; Jäämeri; kansainvälinen merioikeus; Pohjoiskalotti; pojoisnapa