Hoitamisen olemus : hoitotyön historiasta, teoriasta ja tulkinnasta hoitamista kuvaaviin teoreettisiin väittämiin - Haho, Annu, 1964- (Oulu : Oulun yliopisto, 2006)
The essence of caring : history, theory and interpretation of nursing to the arguments of caring.
Abstract: The essence of caring : history, theory and interpretation of nursing to the arguments of caring.
Alanimeke virheellisesti nimiösivulla ja kannessa: Hoitotyön historiasta, teoriasta ja tulkinnasta hoitamista kuvaviin teoreettisiin väittämiin.
Väitöskirja
Väitöskirja
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: Kurvinen, Naima; Kurvinen, Naima Vilhelmina; Ethics, Nursing; Nursing; History of Nursing; Philosophy, Nursing; Nursing Theory; Philosophy, Nursing -- history; Nursing -- history; hoitotyö; historia; filosofia; etiikka; fenomenologia; sairaanhoito; sairaanhoitajat; hoitotiede; teoriat; merkitykset (semantiikka); arvot (käsitykset); länsimaat; hermeneutiikka; tulkinta; autonomia; hoitoetiikka; vårdarbete; historia; filosofi; etik; fenomenologi; sjukvård; sjukskötare; vårdvetenskap; teorier; betydelser (semantik); värderingar (uppfattningar); västerlandet; hermeneutik; tolkning (kognition); autonomi; vårdetik; Academic Dissertation; väitöskirjat; doktorsavhandlingar