Missä on tässä? - Hänninen, Sakari, 1948-; Knuuttila, Seppo; Salmi-Niklander, Kirsti; Valpola, Tiina; Käkönen, Jyrki; Vartiainen, Perttu; Paasi, Anssi; Jyväskylän yliopisto. Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos ([Jyväskylä] : Jyväskylän yliopisto, 1998)
1. Menneisyys identiteetin paikkana / Knuuttila, Seppo 2. 'Maailman parhaat kulkuneuvot' / Salmi-Niklander, Kirsti 3. Kuntakriisi ja teollinen perimä : Karkkilan ja Norbergin kamppailu jälkiteollisessa yhteiskunnassa / Valpola, Tiina 4. Kamppailu identiteetistä / Hänninen, Sakari 5. Valtion mahdista alueiden valtaan : valtiosta lyhyesti / Käkönen, Jyrki 6. Paikallisen ja globaalin uusi välitön yhteys vai epäjärjestys? / Vartiainen, Perttu 7. Alueiden renessanssi ja identiteettipuhe : suomalaisen aluekeskustelun erittelyä / Paasi, Anssi.
Menneisyys identiteetin paikkana / Seppo Knuuttila. 'Maailman parhaat kulkuneuvot' / Kirsti Salmi-Niklander. Kuntakriisi ja teollinen perimä / Tiina Valpola. Kamppailu identiteetistä / Sakari Hänninen. Valtion mahdista alueiden valtaan / Jyrki Käkönen. Paikallisen ja globaalin uusi välitön yhteys vai epäjärjestys? / Perttu Vartiainen. Alueiden renessanssi ja identiteettipuhe / Anssi Paasi.
Lisäpainokset: [Lisäp.] 1999.
Lisäpainokset kansalliskokoelmassa: [Lisäp.] 1999
Keywords: identiteetti; teollisuusyhdyskunnat; rakennemuutos; alueellistuminen; alueellinen identiteetti; paikallisuus; globalisaatio; sosiologia; filosofia; modernisaatio; historia; kulttuuri; yhdyskunnat; paikallishallinto; yhteisöt; myytit; valtio (instituutio); kansanperinne; valta; kunnat; yhteiskuntakehitys; hallinto; regionalismi; paikka; identitet (självbild); industrisamhällen; strukturomvandling; regionalisering (process); lokal identitet; lokal anknytning; globalisering; sociologi; filosofi; modernisering; historia; kultur; samhällen; lokalförvaltning; gemenskaper; myter; staten; folktradition; makt; kommuner; samhällsutveckling; förvaltning; regionalism; plats; Karkkila; Högfors