Poron vaikutus metsä- ja tunturiluontoon : tutkimusseminaari Hetassa 1997 - Hyppönen, Mikko, 1951-; Penttilä, Timo, 1956-; Poikajärvi, Helena (Rovaniemi : Metsäntutkimuslaitos, Rovaniemen tutkimusasema, 1998)
Abstracts.
Engl. abstraktit 3 artikkelissa
Metla.
Keywords: poronhoito; porotalous; ympäristövaikutukset; metsät; laiduntaminen; poro; laitumet; metsätalous; renskötsel (arbete); renskötsel (ekonomi); miljöeffekter; skogar; bete (husdjursskötsel); ren (tam); betesmarker; skogsbruk; renskötsel; Lappi; Lappland