Laila Karttunen ja kansantaide = Laila Karttunen and folk art - Peltovuori, Sinikka, 1934- (Hki : [Helsingin yliopisto], 1987)
English summary.
Summary.
English summary: Laila Karttunen and folk art.
Keywords: Karttunen, Laila, -- 1895-1981.; tekstiilitaiteilijat; kansantaide; käsityöperinne; tekstiilitaide; taidekäsityö; vuorovaikutus; kansatiede; henkilöhistoria; textilkonstnärer; folkkonst; hantverkstradition; textilkonst; konsthantverk; växelverkan; etnologi; personhistoria; Suomi; Lemi; Finland; Lemi; elämäkerrat; biografier