Pienet valtiot Euroopassa : kansainvälisen järjestelmän muutoksia 1800- ja 1900-luvuilla - Paasivirta, Juhani, 1919-1993.; Suomen historiallinen seura; Kirjayhtymä (Hki : Kirjayhtymä : Suomen historiallinen seura, 1987)
Zusammenfassung.
Zusammenfassung: Die Kleinstaaten in Europa : Veränderungen des internationalen Systems im 19. und 20. Jahrhunderts.
Kirjasto S,T: Zusammenfassung, s. 345-361
jufo
Keywords: 1800-luku; 1900-luku; 1800-talet; 1900-talet; poliittinen historia; kansainväliset suhteet; pienet valtiot; historia; valtiot; valtio (instituutio); valtio-oppi; kansainvälinen politiikka; kansat; itsenäisyys (valtiot); suvereniteetti; sodat; turvallisuus; stater; politisk historia; internationella relationer; små stater; historia; staten; statskunskap; internationell politik; folk (befolkningsgrupper); självständighet (stater); suveränitet; krig; säkerhet och trygghet; historia; valtio; valtio-oppi; Eurooppa; kansainvälinen politiikka; pienet valtiot; Eurooppa; Europa; pikkuvaltio