Huippuosaajien yhteisö : 50 vuotta kirurgiaa ja anestesiologiaa Hyksissä - Haapiainen, Reijo; Alstela, Jukka; Helsingin yliopistollinen keskussairaala. Operatiivinen tulosyksikkö (HYKS, operatiivinen tulosyksikkö, 2008)
S. 289-309: HYKS Kirurgian yksiköissä työskennelleiden väitöskirjat vuosilta 1958-2008
Keywords: Helsingin yliopistollinen keskussairaala : Operatiivinen tulosyksikkö; Helsingin yliopistollinen keskussairaala : Operatiivinen yksikkö; Surgery Department, Hospital : history; Hospitals, University : history; Specialties, Surgical : history; keskussairaalat; sairaalat; toimialat; yksiköt (organisaatiot); kirurgia; leikkaushoito; anestesiologia; historia; bibliografiat; väitöskirjat; yliopistosairaalat; centralsjukhus; sjukhus; branscher; enheter (organisationer); kirurgi; kirurgisk vård; anestesiologi; bibliografier; doktorsavhandlingar; universitetssjukhus; Helsinki; Helsingfors