Ars non excolitur, sed mutatur : Oulun taidemuseon kokoelmat = Collections of the Oulu City Art Museum - Oulun taidemuseo; Kekäläinen, Tarja; Kudel, Silja; Soini, Ilkka ([Oulu] : Oulun taidemuseo, 2001)
English resumes.
Selkänimeke: Oulun taidemuseon kokoelmat.
Resume in English: p. 68-76.
Suom. ja engl. kuvatekstit.
Keywords: Oulun taidemuseo; 1900-luku; 1800-luku; 1900-talet; taidemuseot; kokoelmat; taidekokoelmat; kuvataide; taidemaalarit; maalaustaide; museot; taideteokset; konstmuseer; samlingar; konstsamlingar; bildkonst; målare (konstnärer); målarkonst; museer; konstverk; kokoelmaluettelot; Oulu; Suomi; Finland; Uleåborg