Reissumiehen lauluja. 1 - Rautavaara, Tapio (Helsinki : Fazer, 1980)
20 kappaletta.
20 kappaletta. - Luettelointitiedot Viola-tietokannassa.
Musiikin esityskokoonpano: kosketinsoitin.
Lisäpainokset: [Lisäp.] 1980. - [Lisäp. 1981]. - [Lisäp. 1983]. - [Lisäp. 1985]. - [Lisäp.] 1987. - [Lisäp.] 1989.
Sanat, melodia, kosketinsoitin, sointumerkit
Sanat: suomi.
Flinck Juha.
Nidottu.
Keywords: foxtrotit (sävellykset); jenkat (sävellykset); valssit (sävellykset); foxtrotit (sävellykset); foxtroter (kompositioner); jenkor (kompositioner); valser (kompositioner); Suomi; Suomi; Ruotsi; Finland; Sverige; ikivihreät; rillumareimusiikki; viihdemusiikki; laulelmat; ikivihreät; iskelmät; elokuvamusiikki; rillumareimusiikki; evergreens; rillumareimusik; underhållningsmusik; visor; schlager; filmmusik