Tienraivausta Pohjois-Karjalassa : 1550-1990 - Turunen, Matti; Savo-Karjalan tiepiiri (Tiemuseon julkaisuja, ISSN 0782-985X, 1996)
Rezûme: Istoriâ dorožnogo stroitel'stva v Severnoj Karelii.
Keywords: 1550-1990; tienrakennus; historia; tiet; tieverkot; liikenne; tieliikenne; liikenneyhteydet; Ruotsin vallan aika; autonomian aika; taloushistoria; vägbyggnad; vägar; vägnät; trafik; vägtrafik; trafikförbindelser; svenska tiden; autonoma tiden; ekonomisk historia; Pohjois-Karjala; tiet : historia; tieliikenne : historia; kyytilaitos; Pohjois-Karjalan lääni; Norra Karelen; Norra Karelens län; Province of Pohjois-Karjala; Roads; Road engineering; Tierakennus; Road traffic; tie : historia; kyytitoimi