70 000 pientä kohtaloa : Suomen sotalapset - Kavén, Pertti; Otava, kustannusosakeyhtiö (Helsingissä [Hki] : Otava, 1985)
(myös ruotsiksi) Sisältää mm: Ruotsissa; Tanskassa.
Keywords: Kianto, Ilmari; 1939-1945; 1939-1940; historia; lapsen asema; lapset (ikäryhmät); lastenhuolto; ruotsinsuomalaiset; siirtolaiset; sodat; sota-aika; sotalapset; väestönsiirrot; jatkosota; talvisota; toinen maailmansota; siirtolaisuus; pakolaiset; paikalliskokoelmat; henkilöhistoria; historia; barnets ställning; barn (åldersgrupper); barnomsorg; sverigefinländare; migranter; krig; krigstid; krigsbarn; befolkningsomflyttningar; fortsättningskriget; vinterkriget; andra världskriget; migration (människor); flyktingar; lokalsamlingar; personhistoria; sotalapset; sotalapsi; Ruotsi; Suomi; Tanska; Suomussalmi; Sverige; Finland; Danmark; Suomussalmi; krig -- barn -- Finland -- Sverige; Tanskan suomalaiset