J. V. Snellman ja sanomalehdistö : Kuopiossa 6. ja 7.2.1981 järjestetyn Snellman-seminaarin alustukset - Aalto, Eeva-Liisa (Kuopion Isänmaallisen Seuran toimituksia, 1981)
Kirjoittajat: Päiviö Tommila, Matti Kinnunen, Ritva Ahvenainen, Martti Ruutu, Lars Landgren, Pirkko Rommi, Pentti Poukka, Osmo Jussila. Sisältää mm.: 'Saima'; 'Maamiehen Ystävä'; 'Litteraturblad'.
Keywords: Snellman, Johan Vilhelm, : 1806-1881; 1800-luku; 1800-talet; lehdistö; historia; sanomalehdet; henkilöhistoria; seminaarit; nationalismi; politiikka; toimittajat (media); tidningspress; dagstidningar; personhistoria; seminarier; nationalism; politik; journalister; Suomi; Finland