Perniön historia. [1.]. - Mussaari, Juhani; Salmo, Helmer; Litzen, Veikko; Gadolin, Anders; Sarvas, Anja.; Litzen, Aulikki ([Perniö] : [Perniön kunta], 1980)
Sisältö: Perniön esihistoria / Helmer Salmo. Perniön varhaisempi historia / Veikko Litzen
Anja Sarvas on kirjoittanut luvut 1 ja 7 esihistorian osuuteen ja Aulikki Litzen luvut kuninkaankartanosta sekä 1600-luvun pitäjäyhteisöstä.
Historiatoimikunta: Juhani Mussaari...[ja muita].
Henkilöhakemisto ja paikannimihakemisto.
Koko teoksen ISBN 951-99261-8-6.
Koko teoksen ISBN: 951-99261-8-6 (koko teos)
Koko teoksen ISBN: 951-99261-8-6 (sid.)
Keywords: paikallishistoriat (historiikit); historia; lokalhistoriker; historia; Perniö; Bjärnå; paikallishistoriat; lokalhistoriker