Kauneus on katsojan silmässä : kansantaide tänään - Heinänen, Seija; Knuuttila, Seppo; Simpanen, Marjo-Riitta ([Jyväskylä] : [Suomen kotiteollisuusmuseo], 1994)
Summary.
Julkaistu Suomen kotiteollisuusmuseossa 16.6-11.9.1994 pidetyn samannimisen näyttelyn yhteydessä.
Näyttely Suomen kotiteollisuusmuseossa 16.6.-11.9.1994.
Sisältää bibliografisia viitteitä.
Keywords: Järvinen, Viljo; Ahonen, Mari; Keränen, Mauno; Heikkinen, Kirsti; Santala, Anja, -- 1936-; Jormanainen, Juha, -- 1957-; näyttelyjulkaisut; kansantaide; kansantaiteilijat; käsityö (toiminta); käsityöt; harrastukset; nykyperinne; kotiteollisuus; utställningskataloger; folkkonst; folkliga konstnärer; handarbete och hantverk (aktivitet); handarbeten och hantverk (objekt); hobbyer; modern tradition; hemslöjd; Jyväskylä; Jyväskylä; Suomen kotiteollisuusmuseo