Kansallinen eheytyminen - myytti vai todellisuus? : ulko- ja sisäpolitiikan linjat ja vuorovaiktu [vuorovaikutus] Suomessa vuosina 1933-1939 - Soikkanen, Timo (WSOY, 1984)
Summary.
Keywords: 1930-luku; 1933-1939; sisäpolitiikka; ulkopolitiikka; politiikantutkimus; kansainväliset suhteet; poliittinen historia; historia; inrikespolitik; utrikespolitik; politologi; internationella relationer; politisk historia; historia : Suomi; ulkopolitiikka : Suomi; Suomi; Pohjoismaat; Finland; Norden; sisäpolitiikka ysa