Löydetty Arkadia : helmiä Ellen Thesleffin tuotannosta - Thesleff, Ellen; Talvitie, Tarja; Hänninen, Seija; Ahtola-Moorhouse, Leena; Brady, Ulla; Mayow, Nicholas; Kuopion taidemuseo (Kuopion taidemuseon julkaisuja, ISSN 0782-2618, 2006)
Summary.
Keywords: Thesleff, Ellen, : 1869-1954; 1800-luku; 1900-luku; 1800-talet; 1900-talet; maalaustaide; grafiikka; piirustustaide; taidenäyttelyt; näyttelyjulkaisut; kuvataide; taidemaalarit; naiset; kuvataiteilijat; målarkonst; grafik; teckningskonst; konstutställningar; utställningskataloger; bildkonst; målare (konstnärer); kvinnor; bildkonstnärer; Suomi; Finland