TY - GEN TY - GEN T1 - Diagnostics of Clostridium botulinum and thermal control of nonproteolytic C. botulinum in refrigerated processed foods A1 - Lindström, Miia LA - eng PP - Helsinki PB - [Miia Lindström] YR - 2003 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/Record/vaari.2797132 NO - Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. - Nimiönsivulla myös: Department of Food and Environmental Hygiene, Faculty of Veterinary Medicine, University of Helsinki NO - Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. SN - 952-91-5995-1 pehmeäkantinen KW - turvallisuus KW - prosessit KW - valmisruokateollisuus KW - elintarviketeollisuus KW - botulismi KW - diagnostiikka KW - bakteerit KW - Clostridium botulinum KW - elintarvikehygienia KW - ruokamyrkytys KW - elintarvikkeet KW - elintarvikemikrobiologia KW - livsmedelshygien KW - matförgiftning KW - säkerhet och trygghet KW - processer KW - färdigmatsindustri KW - livsmedelsindustri KW - livsmedel KW - botulism KW - diagnostik KW - bakterier KW - livsmedelsmikrobiologi ER -