Hymns of the vigil & the liturgy = Vigilian ja liturgian lauluja. - Tampereen ortodoksisen kirkon kuoro; Matsi, Risto; Alba Records (Tampere : Alba Records, 1998)
15 kappaletta.
Ortodoksisen vigilian ja liturgian lauluja.
Tampereen ortodoksisen kirkon kuoro: Risto Matsi (johtaja: kuoronjohtaja), Kerttu Halonen, Leena Roihuvuo, Vivi Ruottinen, Marja Mustakallio, Leena Waismaa-Matsi, Timo Ruottinen, Veli-Matti Tulehmo, Heikki Karjalainen, Mikko Peura, Jyri Roihuvuo, Antti Saarelma.
Puuttuu JYKin kokoelmasta
Keywords: ortodoksit; hengellinen musiikki; hengelliset laulut (kristinusko); ortodoksinen kirkkomusiikki; kuoromusiikki; andlig musik (kristendom); andliga sånger (kristendom); ortodox kyrkomusik; körmusik