Auringon noususta : ortodoksisia kirkkolauluja - Jetsu, Viktor; Lehto, Jarmo ([Kuopio] : Pyhän Sergein ja Hermanin veljeskunta, 1988)
17 kappaletta.
Musiikin esityskokoonpano: sekakuoro.
Sanat: suomi.
Keywords: kirkkokuorot; ortodoksinen kirkkomusiikki; kuoromusiikki; ortodox kyrkomusik; körmusik