Bodenständige Bevölkerung und fremdes Kriegsvolk : Finnen in deutschen Quartieren 1630-1650 - Pleiss, Detlev ([Åbo Akademi], 2017)
Bofast befolkning och utländskt krigsfolk : soldater från Finland i tyska huskvarter 1630-1650.
Keywords: 1630-1650-luku; sotaväki; kantaväestö; kolmikymmenvuotinen sota; saksalaiset; suomalaiset; asenteet; sotilaat; finländare; krigsfolk; ortsbor; trettioåriga kriget; tyskar; attityder; soldater; Saksa; Tyskland