Joululauluja - Tapio, Juha; Kosonen, Mikko; Eskola, Jukka; Kokko, Niko; Kanerva, Juho; Kosonen, Eppu; Kaiku Entertainment ([Helsinki] : Kaiku Recordings, 2012)
13 kappaletta.
Enkeli taivaan -- En etsi valtaa, loistoa -- Heinillä härkien kaukalon -- Kun joulu on -- On hanget korkeat, nietokset -- Sylvian joululaulu -- Oi muistatko vielä sen virren -- Tuikkikaa, oi joulun tähtöset -- Oi jouluyö -- Arkihuolesi kaikki heitä -- Varpunen jouluaamuna -- Maa on niin kaunis -- Jouluyö, juhlayö.
Juha Tapio (lauluääni). Muusikot: Mikko Kosonen (kitara), Jukka Eskola (trumpetti), Niko Kokko (pasuuna), Juho Kanerva (sello), Eppu Koskinen [oik. Eppu Kosonen?] (kosketinsoittimet, taustalaulu).
Keywords: Tapio, Juha, -- 1974- -- albumit; joululaulut; viihdemusiikki; julsånger; underhållningsmusik