Varpuset ja pääskyset : nuorsuomalaisuus ja Nuorsuomalainen puolue 1870-luvulta vuoteen 1918 - Vares, Vesa.; Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 2000)
Summary: The sparrows and the swallows : The Young Finnish Party under the pressure of nationalism, liberalism, democracy, legalism and progress (1877-1918).
Keywords: Svinhufvud, P. E., -- 1861-1944.; Ståhlberg, K. J., -- 1865-1952.; Nuorsuomalainen puolue; Nuorsuomalainen puolue -- historia; Nuorsuomalainen puolue -- poliitikot; 1800-luku; 1900-luku; 1800-talet; 1900-talet; 1870-1918; poliitikot; puolueet; nuorsuomalaisuus; liberalismi; aatehistoria; historia; poliittinen historia; autonomian aika; sortovuodet; politiker; partier; ungfinskhet; liberalism; idéhistoria; historia; politisk historia; autonoma tiden; ofärdsåren; Suomi; Finland