Yhteistyö ja verkostoituminen : puualan pk-yritysten liiketoimintaketjut ja -verkostot - Palm, Jarmo; Matikainen, Aatos; Huikari, Juha.; Halonen, Veijo; Toiviainen, Esko. (Oulu : [Oulun yliopisto], 1996)
Abstract: Cooperation and networking : business chains and networks of SME-timber companies.
Abstract.
Keywords: verkostot; yritykset; puuteollisuus; yhteistyö; pienet ja keskisuuret yritykset; verkostotalous; huonekaluteollisuus; puutavara; liiketoiminta; metsäteollisuus; trävaror; affärsverksamhet; nätverk; företag; träindustri; samarbete; små och medelstora företag; nätverksekonomi; möbelindustri; skogsindustri; Pohjois-Suomi; Norra Finland