Mapping the uncanny : assessing dimensions of psychotic-like experiences for clinical utility - Therman, Sebastian (Helsinki : Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, 2014)
Käsittämätöntä kartoittamassa : psykoottisenkaltaisten kokemusten ulottuvuudet ja niiden kliininen hyöty.
Att kartlägga det kusliga : dimensioner av psykoslikande upplevelser och deras kliniska nytta.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta.
Väitöskirja
Sisältää bibliografisia lähdeviitteitä.
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: Psychoses; Psychometrics; psykoosit; alttius; sairastuminen; mielenterveyshäiriöt; kokemukset; oireet; harhat; psykoser; benägenhet; insjuknande; mentala störningar; erfarenheter; symtom; villfarelser; väitöskirjat; doktorsavhandlingar