"Sana, palaa musiikkiin" : musiikki Osip Mandelštamin runojen maailmankuvassa 1908-1925 - Hyvärinen, Jussi (Osuuskunta Poesia, 2016)
"Return, word, where music begins." : music in the world view of Osip Mandelstam's poetry.
Keywords: Mandelštam, Osip; 1900-luku; 1990-luku; 1900-talet; 1990-talet; kirjallisuudentutkimus; venäjänkielinen kirjallisuus; lyriikka; musiikki; taiteidenvälisyys; akmeismi; kirjallisuuden kieli; kielikuvat; litteraturvetenskap; litteratur på ryska; lyrik; musik; tvärkonstnärlighet; akmeism; litterärt språk; bildspråk