Läget i rättsväsendet och förslag till fortsatta reformer inom brottsutredningsverksamheten m.m. : delbetänkande - Sverige. Beredningen för rättsväsendets utveckling (BRU). (Stockholm : Fritze, 2003)
Sammanfattning (s. 17-32).
Keywords: esitutkinta -- Ruotsi; oikeuslaitos -- Ruotsi; förundersökning -- Sverige; rättsväsen -- Sverige; poliisi -- Ruotsi; rikospoliisi -- Ruotsi; syyttäjät -- Ruotsi; tuomioistuinlaitos -- Ruotsi; kriminaalihuolto -- Ruotsi; koulutus -- Ruotsi; rekrytointi -- Ruotsi; oikeuslaitos -- Ruotsi; rikosasiat -- Ruotsi; rikostutkimus -- Ruotsi; rikosprosessi -- Ruotsi