Ariadne - Susiluoto, Saila (Otava, 2015)
" Palkitun runoilijan uusin teos vie Antiikin Kreikasta uuden ajan tragedioihin ja teknologian ihmeisiin. Kiehtova teos liittyy huikeaan digitaaliseen kokonaisuuteen nimeltä Antikythera. Pelejä ja sattumaa hyödyntävä kokonaistaideteos tutkii historiaa ja ihmisiä sen pyörteissä. " -- (Otava)
Keywords: kaunokirjallisuus : suomenkielinen kirjallisuus; runot : suomen kieli; suomenkielinen kirjallisuus : 2010-luku; kaunokirjallisuus; historia; antiikki : Kreikka; runot