Markkinointiviestinnän ulottuvuuksia : teoriassa ja käytännössä - Kauppila, Katri ([Katri Kauppila], 2015)
Markkinointiviestinnän rooli muotoutuu monissa yrityksissä sattumanvaraisesti. Käsillä oleva kirja auttaa yritystä pohtimaan perusasioita sekä rakentamaan uudenlaista otetta markkinointiviestinnän määrittelyyn ja päivittäiseen työhön. Teos sopii yhtä hyvin markkinointiviestinnän ammattilaisille kuin yrityksen muullekin henkilöstölle ja opiskelijoille. Käytännön esimerkit elävöittävät sisältöä ja kysymys-vastausjaksot haastavat omaa ajattelua.
Keywords: markkinointiviestintä; yritykset; markkinointi; marknadskommunikation; företag; marknadsföring