TY - GEN TY - GEN T1 - Sugars, acids and phenolic compounds in currants and sea buckthorn in relation to the effects of environmental factors T2 - Doctoral Thesis in Food Sciences at the University of Turku A1 - Zheng, Jie LA - eng PP - Turku PB - University of Turku YR - 2013 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/Record/vaari.1643040 NO - Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 6 eripainosta. SN - 978-951-29-5492-6 nidottu KW - tyrni KW - herukat KW - elintarvikekemia KW - sokerit KW - fenoliset yhdisteet KW - pitoisuus KW - kasvupaikkatekijät KW - ympäristötekijät KW - hapot KW - havtorn KW - vinbär KW - livsmedelskemi KW - sockerarter KW - fenolföreningar KW - halt (innehåll) KW - ståndortsfaktorer KW - miljöfaktorer KW - syror ER -