Suomalaisen aikuisväestön terveyskäyttäytyminen ja terveys, kevät 2011 = Health behaviour and health among the Finnish adult population, spring 2011 - Helakorpi, Satu.; Holstila, Anna-Leena.; Virtanen, Suvi.; Uutela, Antti; Pajunen, Tuuli; Jallinoja, Piia. (Helsinki : Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, 2012)
Abstract: Health behaviour and health among the Finnish adult population, spring 2010.
Sammandrag: Den finländska vuxenbefolkningens hälsobeteende och hälsa, våren 2010.
Sammandrag: Den finländska vuxenbefolkningens hälsobeteende och hälsa, våren 2011.
Den finländska vuxenbefolkningens hälsobeteende och hälsa, våren 2011.
Health behaviour and health among the Finnish adult population, spring 2011.
Abstract: Health behaviour and health among the Finnish adult population, spring 2011.
Liitteet, taulukot ja kyselylomakkeet suomeksi ja englanniksi, johdantoteksti ja yhteenveto ainoastaan suomeksi.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-952-245-566-6 (PDF)
Julkaistu myös verkkoaineistona 978-952-245-566-6 (PDF)
Kyselykaavakkeet suomeksi ja englanniksi.
Liitteet, taulukot ja kyselylomakkeet suomeksi ja englanniksi, johdantoteksti ja yhteenveto ainoastaan suomeksi.
Keywords: Obesity; Health Behavior; Health Status; Adult; Health Surveys; Food Habits; Alcohol Drinking; Smoking; Socioeconomic Factors; Sex Factors; Exercise; Health Surveys -- statistics & numerical data; tilastot; suomalaiset; aikuiset; elintavat; terveys; terveyskäyttäytyminen; statistik (data); finländare; vuxna; levnadsvanor; hälsa; hälsobeteende; Finland; Suomi; Finland; tilastot; statistik