TY - GEN TY - GEN T1 - The Cambridge world history of food A2 - Kiple, Kenneth F., toimittaja A2 - Ornelas, Kriemhild Coneè, toimittaja LA - eng PP - Cambridge, UK ; New York, NY PB - Cambridge University Press YR - 2000 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/Record/vaari.1562658 NO - Lisäpainokset: Repr. 2001. SN - 0-521-40214-X osa 1, kovakantinen SN - 0-521-40215-8 osa 2, kovakantinen SN - 0-521-40216-6 koko teos, kotelossa KW - Food : History. KW - mausteet KW - ruoka KW - historia KW - diabetes KW - ruokavaliot KW - sairaudet KW - rasvat KW - proteiinit KW - ruoka-aineet KW - ravintoaineet KW - ruoanvalmistus KW - ravitsemus KW - liharuoat KW - vihannekset KW - peruna KW - vitamiinit KW - syömishäiriöt KW - anoreksia KW - keliakia KW - allergia KW - laktoosi-intoleranssi KW - aineenvaihduntahäiriöt KW - osteoporoosi KW - nautintoaineet KW - olut KW - kaakao KW - kahvi KW - tee KW - viinit KW - gastronomia KW - kasvit KW - juurekset KW - hedelmät KW - viljely KW - öljy KW - maku (aineen ominaisuudet) KW - sokeri KW - liha KW - riista KW - juomat KW - alkoholi (päihteet) KW - mineraalit KW - elintarvikkeet KW - politiikka KW - ruokakulttuuri KW - käsikirjat KW - kryddor KW - mat KW - dieter KW - sjukdomar KW - fetter KW - proteiner KW - födoämnen KW - näringsämnen (djur och människor) KW - matlagning KW - näring (nutrition) KW - kötträtter KW - grönsaker KW - potatis KW - vitaminer KW - ätstörningar KW - anorexi KW - celiaki KW - allergi KW - laktosintolerans KW - ämnesomsättningsrubbningar KW - osteoporos KW - njutningsmedel KW - öl KW - kakao KW - kaffe KW - te KW - viner KW - gastronomi KW - växter KW - rotfrukter KW - frukter KW - odling KW - olja KW - smak (materiens egenskaper) KW - socker KW - kött KW - vilt KW - drycker KW - alkohol (rusmedel) KW - mineraler KW - livsmedel KW - politik KW - matkultur KW - handböcker ER -