The effectiveness of differentiation of the Finnish car purchase tax according to carbon dioxide emission performance - Perrels, Adriaan; Tuovinen, Tarja (Helsinki : Government Institute for Economic Research, 2012)
Tiivistelmä.
Julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-952-274-014-4 (PDF)
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: autovero; ohjauskeinot; tehokkuus; autot; päästöt; hiilidioksidi; moottoripolttoaineet; polttoaineet; liikenne; vaikuttavuus; kulutus; bränslen; trafik; verkningsfullhet; bilskatt; styrmedel; effektivitet; bilar; utsläpp; koldioxid; motorbränslen; konsumtion; liikenteen päästöt; polttoaineenkulutuksen tehokkuus; autoveron remontti; ohjauskeinojen vaikuttavuus