Deutschland, Deutschland über alles : tysk föreningsverksamhet i Finland och Sverige 1910-1950 - Forsén, Annette ([Helsingfors] : [Annette Forsén], 2012)
Abstract.
Tiivistelmä suomeksi.
Väitöskirja
Keywords: 1910-1950; 1910-1950; järjestötoiminta; järjestöt; siirtolaiset; saksalaiset; nationalismi; kansallinen identiteetti; saksalaisuus; historia; kansainväliset suhteet; toiminta; organisationsverksamhet; föreningar; migranter; tyskar; nationalism; nationell identitet; tyskhet; historia; internationella relationer; verksamhet; Suomi; Ruotsi; Saksa; Finland; Sverige; Tyskland; väitöskirjat; doktorsavhandlingar