Teknologian arviointeja. 14, Sosiaalinen alkupääoma ja tietotekniikka : loppuraportti - Mustonen, Anu.; Pulkkinen, Lea. (Helsinki : Tulevaisuusvaliokunta, 2003)
Det sociala startkapitalet och informationstekniken.
Initial social capital and ICT.
Jyväskylän yliopisto. Agora Center.
Tulevaisuusvaliokunta / Sosiaalinen alkupääoma ja tietotekniikka -teknologian arvioinnin ohjausryhmä: Kyösti Karjula (pj.), Leea Hiltunen (vpj.) ja muita.
Keywords: teknologinen kehitys; tietoyhteiskunta; tietotekniikka; viestintätekniikka; verkostoituminen; sosiaaliset suhteet; lapset (ikäryhmät); nuoret; lapsen kehitys; kasvuympäristö; mediakulttuuri; mediakasvatus; uusmedia; matkapuhelimet; tietokonepelit; Internet; sähköposti; luottamus; yhteisöllisyys; sosiaaliset vaikutukset; sosiaalinen pääoma; sosialisaatio; arvot (käsitykset); kasvatus; koulutus; koulutuspolitiikka; sosiaaliset verkostot; teknologia; arviointi; kognitiivinen kehitys; tunne-elämä; sosiaalinen kehitys; sosiaalinen käyttäytyminen; sosiaaliset taidot; sosiaaliset ongelmat; roolimallit; aggressiot; seksuaalinen kehitys; tunne-elämän kehitys; oppiminen; normit; socialisation; teknologisk utveckling; informationssamhälle; informationsteknik; kommunikationsteknik; nätverksbyggande; sociala relationer; barn (åldersgrupper); ungdomar; barnets utveckling; uppväxtmiljö; mediekultur; mediefostran; nya media; mobiltelefoner; datorspel; internet; e-post; förtroende