TY - GEN TY - GEN T1 - Effect of phenolic-rich plant materials on protein and lipid oxidation reactions T2 - EKT-sarja T2 - EKT-series A1 - Salminen, Hanna LA - eng PP - Helsinki PB - University of Helsinki YR - 2009 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/Record/vaari.1417872 NO - Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. SN - 978-952-10-5371-9 pehmeäkantinen KW - öljykasvit KW - fenoliset yhdisteet KW - antioksidantit KW - proteiinit KW - lipidit KW - ravintorasvat KW - hapettuminen KW - marjat KW - elintarvikekemia KW - kemialliset reaktiot KW - vapaat radikaalit KW - väitöskirjat KW - opinnäytteet KW - oljeväxter KW - fenolföreningar KW - antioxidanter KW - proteiner KW - lipider KW - matfetter KW - oxidation KW - livsmedelskemi KW - kemiska reaktioner KW - fria radikaler KW - bär KW - doktorsavhandlingar KW - lärdomsprov KW - kasvit KW - sianliha KW - tryptofaani KW - fenoli KW - pitoisuus KW - rasvat KW - sivutuotteet KW - elintarviketieteet KW - elintarvikkeet ER -