Kriminalisointiteoria : rangaistavaksi säätämisen oikeudelliset rajoitukset - Melander, Sakari (Suomalaisen lakimiesyhdistyksen julkaisuja, ISSN 0356-7206, 2008)
Abstract: A theory of criminalization : legal constraints to criminal legislation.
Keywords: rikosoikeus; rangaistukset; rangaistavuus; kriminalisointi; oikeudellinen sääntely; oikeuslähteet; kriteerit; laillisuusperiaate; kriterier; straffrätt; straff; straffbarhet; kriminalisering (straffbeläggning); rättslig reglering; rättskällor; laglighetsprincipen; rikosoikeus : yleiset opit; kriminaalipolitiikka; oikeushyvä; väitöskirjat: oikeustiede: Helsinki: 2008