Suomen teollisuuden toimipaikkarakenteen muutos taantumavuosina 1990-1993 - Mikkonen, Kauko (Vaasan yliopiston julkaisuja, ISSN 0788-6713, 1996)
Abstract: Structural change of manufacturing industries in a decreasing economy.
Keywords: alueelliset erot; branscher; företag; industri; kehitys; konjunkturnedgång; lama; laskusuhdanne; rakennemuutos; recession; regionala skillnader; strukturomvandling; teollisuus; toimialat; utveckling (process); yritykset