TY - GEN TY - GEN T1 - Food : multidisciplinary perspectives A2 - Harriss-White, Barbara A2 - Hoffenberg, R. (Raymond) LA - eng PP - Oxford PB - Blackwell YR - 1994 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/Record/helka.998853383506253 SN - 0-631-18828-2 kovakantinen KW - aliravitsemus. KW - ateriat. KW - historia. KW - kansainvälinen yhteistyö. KW - kulttuuriantropologia. KW - kulutus. KW - köyhyys. KW - lainsäädäntö. KW - nälkä. KW - ravinto. KW - ruoka. KW - ruokakulttuuri. KW - ruokavaliot. KW - sosiologia. KW - tavat (tapakulttuuri) KW - terveys. KW - undernäring. KW - måltider. KW - internationellt samarbete. KW - kulturantropologi. KW - konsumtion. KW - fattigdom. KW - lagstiftning. KW - hunger. KW - föda. KW - mat. KW - matkultur. KW - dieter. KW - sociologi. KW - seder. KW - hälsa. KW - ravitsemusantropologia ER -