Virkamiehen ratkaisutoiminta ja Euroopan yhteisön oikeus : tutkimus Euroopan unionin jäsenyyden vaikutuksesta virkamiehen ratkaisutoiminnan oikeudellisen ohjauksen rakenteeseen - Suviranta, Outi (Suomalaisen Lakimiesyhdistyksen julkaisuja, 1996)
Zusammenfassung: Das Entscheiden des Verwaltungsbeamten unter dem Aspekt des Europäischen Gemeinschaftsrechts : Untersuchung über die Auswirkung der EU-Mitgliedschaft Finlands auf die Struktur der rechtlichen Steuerung von Verwaltungsentscheidungen.
Keywords: beslut; beslutsfattande; EG-rätt; EU-direktiivit; EU-direktiv; EU-oikeus; EU-rätt; EY-oikeus; inomstatlig rätt; maktbefogenhet; normer; normit; päätöksenteko; päätökset; tjänstemän (offentligt anställda); toimeenpanovalta; toimivalta; valtionsisäinen oikeus; verkställande makt; virkamiehet; EY-jäsenyys; normi