Järjestäytyminen ja yhteiskunnan muutos : järjestötoiminnan alkuvaiheet ja laajentuminen suomenkielisellä Etelä-Pohjanmaalla vuoteen 1908 - Latikka, Olavi, 1936- (Jyväskylä : Jyväskylän yliopisto, 1987)
Summary: Organization and change in society : the initial phases of organizational activities in Finnish-speaking southern Ostrobothnia extending to the year 1908.
Väitösk. lisäksi 1 irtol.
Väitöskirja
Keywords: 1800-luku.; 1800-talet.; 1900-luku (vuosikymmen); 1900-talet (årtionde); autonomia; historia; järjestöt; järjestötoiminta; nuorisoseurat; osuustoiminta; puolueet; raittiusseurat; sosiaalihistoria; sosiaalinen muutos; taloushistoria; yhteiskunnallinen muutos; autonomi; ekonomisk historia; föreningar; historia; kooperation; nykterhetsföreningar; organisationsverksamhet; partier; samhällsförändring; social förändring; socialhistoria; ungdomsföreningar; Etelä-Pohjanmaa.; Suomi; Vaasan lääni; Finland; Södra Österbotten; Vasa län; väitöskirjat; doktorsavhandlingar