Kannattaako kulttuuri? : kulttuurisektori ja kaupunkien kehittämishankkeet - Cantell, Timo (Helsingin kaupungin tietokeskuksen tutkimuksia = Helsingfors stads faktacentrals undersökningar, ISSN 0788-1533, 1993)
Sammandrag.
Keywords: kulttuuri; talous; kultur; ekonomi