Vaasan läänin naisvaalit 1984 : raportti = Kvinnoval i Vasa län 1984 - Haataja, Anita; Pekkola, Jaana; Pekkola, Tapio (Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan monisteita, ISSN 0359-5803, 1985)
Svensk resumé.
Keywords: tasa-arvo; vaalit; jämställdhet; val (samhälleliga händelser)