Harvennushakkuuta Nokka 400-prosessorilla - Ihonen, Markku (Työtehoseuran metsätiedote, ISSN 0782-6818, 1991)
Summary:Nokka 400 processor in thinning a mixed stand.
Keywords: metsäkoneet; puunkorjuu; skogsmaskiner; drivning (avverkning); harvennushakkuut; prosessorit