Työtoimintalähtöinen työpaikkaselvitys : kirjallisuudessa kuvatut vaikutukset työpaikoilla - Seppänen, Soile, 1966-; Työterveyslaitos; Ala-Mursula, Leena; Mäkitalo, Jorma; Oksa, Panu; Oksanen, Tuula; Ylisassi, Hilkka (Helsinki : Työterveyslaitos, 2018)
Abstract.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Työsuojelurahasto
Keywords: menetelmät; selvitys; työhyvinvointi; työpaikat; työterveyshuolto; työtoiminta; vaikutukset