TY - GEN TY - GEN T1 - Syödään ja opitaan yhdessä : kouluruokailusuositus T2 - Kide A1 - Valtion ravitsemusneuvottelukunta, LA - fin PP - Helsinki PB - Terveyden ja hyvinvoinnin laitos YR - 2017 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/Record/helka.9930942953506253 NO - Sisältää taulukoita. SN - 978-952-302-790-9 pehmeäkantinen KW - arviointi. KW - ateriat. KW - barn (åldersgrupper) KW - bespisning. KW - delaktighet. KW - dieter. KW - elever. KW - erikoisruokavaliot. KW - fostringssamarbete. KW - hälsofrämjande. KW - kasvatusyhteistyö. KW - kostupplysning. KW - kostvanor. KW - kouluruoka. KW - kouluruokailu. KW - koulut. KW - lapset (ikäryhmät) KW - matpedagogik. KW - menyer. KW - måltider. KW - nuoret. KW - näring (nutrition) KW - näringsrekommendationer. KW - näringsämnen (djur och människor) KW - oppilaat. KW - osallisuus. KW - planering. KW - ravintoaineet. KW - ravitsemus. KW - ravitsemuskasvatus. KW - ravitsemuskäyttäytyminen. KW - ravitsemussuositukset. KW - rekommendationer. KW - ruokailu. KW - ruokakasvatus. KW - ruokalistat. KW - ruokavaliot. KW - seuranta. KW - skolbespisning. KW - skolmat. KW - skolor (läroanstalter) KW - specialdieter. KW - storkök. KW - suositukset. KW - suunnittelu. KW - suurkeittiöt. KW - terveyden edistäminen. KW - ungdomar. KW - uppföljning. KW - utvärdering. ER -