Onko työmarkkinoilla tilaa kaikille? : katsaus erityisryhmiin kohdistetun politiikan tuloksiin ja haasteisiin - Asplund, Rita; Koistinen, Pertti; Suomi. Työ- ja elinkeinoministeriö (Työ- ja elinkeinoministeriön julkaisuja, ISSN 1797-3554, 2014)
Erbjuder arbetsmarknaden en plats för alla? : en översikt med fokus på resultat och utmaningar för arbetsmarknadspolitik riktad mot specialgrupper.
Keywords: arviointi; erityisryhmät; maahanmuuttajat; nuoret; osatyökykyiset; pitkäaikaistyöttömät; työmarkkinat; työvoimapolitiikka; vaikuttavuus; utvärdering; specialgrupper; invandrare; ungdomar; partiellt arbetsföra; långtidsarbetslösa; arbetsmarknaden; arbetskraftspolitik; verkningsfullhet