Kunnallisvaaliehdokkaiden ja puolueyhdistysten vaalirahoitusopas - Tarasti, Lauri, 1941- (Helsinki : Edita, 2012)
Sammanfattning.
Keywords: vaalirahoitus; puoluerahoitus; kuntavaalit; vaalikampanjat; avoimuus; valfinansiering; partifinansiering; kommunalval; valkampanjer; öppenhet