Suomen maakuntien ilmasto - Kersalo, Juha, 1954-; Ilmatieteen laitos. Kuopion yksikkö; Pirinen, Pentti (Helsinki : Ilmatieteen laitos, 2009)
Abstract: The climate of Finnish regions.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Kirjallisuusluettelo: s. 156.
Keywords: alueet; ilmasto; ilmastovyöhykkeet; kasvillisuusvyöhykkeet; klimat; klimatzoner; landskap (administrativa områden); maakunnat; områden; vegetationszoner; Finland; Suomi