Katolista terminologiaa : kirkon liturgiaa, rakenteita ja elämää - Kecskeméti, Outi, 1936-; Palonen, Leena ([Valkeakoski] : Amanda-kustannus, 2010)
Kirja sisältää n. 2200 hakusanaa suomeksi ja/tai latinaksi kirkon liturgiasta, rakenteista, luostari- ja sääntökunnista sekä elämästä: sakramenttien ja kirkkovuoden termejä, maailmankirkon ja hiippakunnan hallinnon termejä, kirkolliskokousten ja niiden asiakirjojen tietoja, tärkeimpiä luostari- ja sääntökuntia sekä liitteenä niiden lyhenteet ja latinankieliset nimet.
Sisältää bibliografisia viitteitä.
Keywords: finska; katolicism; katolisuus; kristendom; kristinusko; romersk-katolska kyrkan; roomalaiskatolinen kirkko; suomen kieli; terminologi; terminologia; ordböcker; sanakirjat