"Pitäis olla jonkinlainen konkreettinen etu..." : verkko elintarvikealan mahdollisuutena - Hyvönen, Kaarina; Järvelä, Katja; Piiroinen, Sanna (Julkaisuja / Kuluttajatutkimuskeskus, ISSN 0788-5415, 2008)
"Någon konkret nytta borde man ha..." - Nätet som en möjlighet för livsmedelsbranschen.
Keywords: elintarvikkeet; Internet; kuluttajakäyttäytyminen; kuluttajat; pakkaukset; päivittäistavarakauppa; ruoka; tiedonhaku; verkkokauppa; livsmedel; internet; konsumentbeteende; konsumenter; förpackningar; dagligvaruhandel; mat; informationssökning; näthandel